Övrigt

Övrigt

Tulpanboll

kr169.00
Hundarnas storfavorit - tulpanbollen! De är handgjorda i England och en riktigt bra träningskompis och belöningsboll eftersom det blir bus och godis i ett.
Funtube Funtube 2
Out-of-Stock
Övrigt

Funtube

kr59.00
Funtube är en smart godisburk med slits i locket, som gör det snabbt och enkelt för dig att få ut godisarna. Inget kladd, ingen påse - bara nöjd hund!
kr59.00
Snygg, smart och varm!  Vi har fem olika egendesignade mönster - varsågod för beslutsångest. En buff är en elastisk och mjuk tub i microfibermaterial utan sömmar, med bra andningsförmåga, som håller dig varm och transporterar bort fukt. Den går att till exempel att använda som halsduk, pannband eller mössa beroende på hur du trär, viker eller knyter den. 
Jorå, kära agilitynörd.  Vi vet att du vet hur det är.  Den här träffsäkra dekalen är 15 x 10 cm och fäster till exempel på bilen (både plåten och rutorna), spegeln i badrummet, datorn, kylskåpet, postlådan, soptunnan... Det mesta som är platt, hårt och slätt helt enkelt.  Bra att veta: Anvisning för applicering står här nedanför. Den tål väder och vind...
Product added to wishlist

Hej! För att den här sidan ska fungera optimalt använder vi oss utav kakor.
Vi gillar särskilt chokladkakor! Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du detta.