Tävlingsmappar

Plastfickor Plastfickor 2
Available
Tävlingsmappar

Plastfickor

SEK10.00
Plastfickor till tävlingsmapparna - fem olika varianter!
BuJo-papper, A5 BuJo-papper, A5 2
Available
Tävlingsmappar

BuJo-papper, A5

SEK25.00
Perfekta för din bullet journal, din träningsplanering och uppföljning. Säljs i paket med 10 ark, de prickade finns även i storpack med 40 ark. 
Hålslag mini
Available
Tävlingsmappar

Hålslag mini

SEK40.00
Smidigt litet hålslag som gör ett hål (6 mm i diameter). Trots sin storlek är det starkt, du kan håla upp till 10 ark samtidigt. Dessutom superenkelt att ta med.
Popkuvert Popkuvert 2
Available
Tävlingsmappar

Popkuvert

SEK60.00
Popkuvert -  ett roligt namn på en smart produkt. För dig som inte riktigt är redo för en tävlingsmapp (eller vill komplettera den) har vi popkuvert i glada färger. 
Pärm A4 Pärm A4 2
Available
Tävlingsmappar

Pärm A4

SEK125.00
Lyxig A4-pärm i konstläder i svart eller lila med fickor på insidan och vanliga, klassiska fyrahålsringar.  Perfekt att använda till försäkringspapper, protokoll och olika intyg.  Vill du ha tryck på? Inga problem! Vi erbjuder enfärgstryck och du kan välja antingen mellan våra standardmotiv eller ett helt eget motiv. 
Pärm A5 Pärm A5 2
Available
Tävlingsmappar

Pärm A5

SEK95.00
Lyxig A5-pärm i konstläder i blått eller rosa med fickor på insidan och 6-hålsringar. Alla våra papper och plastfickor passar i den.  Perfekt att använda som bullet journal eller arkiv för till exempel utställningskritik. Vill du ha tryck på? Inga problem!  Vi erbjuder enfärgstryck och du kan välja antingen mellan våra standardmotiv eller ett helt eget...
Dogofax® Tävlingsmapp Dogofax® Tävlingsmapp 2
Available
Tävlingsmappar

Dogofax® Tävlingsmapp

SEK270.00
I vår tävlingsmapp, eller dogofax®, samlar du alla hundpapper på ett och samma ställe.  Om du vill ha text som är längre än 20 tecken kommer texten att hamna på två rader.
Dogofax® Tävlingsmapp med... Dogofax® Tävlingsmapp med... 2
Available
I vår tävlingsmapp, eller dogofax®, samlar du alla hundpapper på ett och samma ställe. Den här produkten är för dig som vill trycka en färdig logga, egen grafik eller en högupplöst bild på din dogofax. Du skickar in motivet via mejl till hej@ohmydog.nu och vi återkommer med en motivskiss efter att ha bedömt om motivet går att trycka. När du har godkänt...
Product added to wishlist

Hej! För att den här sidan ska fungera optimalt använder vi oss utav kakor.
Vi gillar särskilt chokladkakor! Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du detta.