Tävlingsmappar

Tävlingsmappar

BuJo-papper, A5

Perfekta för din bullet journal, din träningsplanering och uppföljning. Säljs i paket med 10 ark, de prickade finns även i storpack med 40 ark. 
Tävlingsmappar

Hålslag mini

Smidigt litet hålslag som gör ett hål (6 mm i diameter). Trots sin storlek är det starkt, du kan håla upp till 10 ark samtidigt. Dessutom superenkelt att ta med.
Tävlingsmappar

Popkuvert

Popkuvert -  ett roligt namn på en smart produkt. För dig som inte riktigt är redo för en tävlingsmapp (eller vill komplettera den) har vi popkuvert i glada färger. 
Tävlingsmappar

Pärm A4

Lyxig A4-pärm i konstläder i svart eller lila med fickor på insidan och vanliga, klassiska fyrahålsringar.  Perfekt att använda till försäkringspapper, protokoll och olika intyg.  Vill du ha tryck på? Inga problem! Vi erbjuder enfärgstryck och du kan välja antingen mellan våra standardmotiv eller ett helt eget motiv. 
Tävlingsmappar

Pärm A5

Lyxig A5-pärm i konstläder i blått eller rosa med fickor på insidan och 6-hålsringar. Alla våra papper och plastfickor passar i den.  Perfekt att använda som bullet journal eller arkiv för till exempel utställningskritik. Vill du ha tryck på? Inga problem!  Vi erbjuder enfärgstryck och du kan välja antingen mellan våra standardmotiv eller ett helt eget...
Tävlingsmappar

Dogofax® Tävlingsmapp

I vår tävlingsmapp, eller dogofax®, samlar du alla hundpapper på ett och samma ställe.  Om du vill ha text som är längre än 20 tecken kommer texten att hamna på två rader.
I vår tävlingsmapp, eller dogofax®, samlar du alla hundpapper på ett och samma ställe. Den här produkten är för dig som vill trycka en färdig logga, egen grafik eller en högupplöst bild på din dogofax. Du skickar in motivet via mejl till hej@ohmydog.nu och vi återkommer med en motivskiss efter att ha bedömt om motivet går att trycka. När du har godkänt...
Product added to wishlist

Hej! För att den här sidan ska fungera optimalt använder vi oss utav kakor.
Vi gillar särskilt chokladkakor! Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du detta.